Wie zijn wij?

Wat ooit begon met een stageplek bij Langs de Lijn groeide uit tot een passie voor organiseren, media en sport.  Elf jaar lang werkten Hilde en Martiene Bruggink als producer, productieleider en redacteur op voornamelijk sportgebied. In binnen- en buitenland en nog altijd langs de lijnen van de sportvelden en in de studio. Ze werken samen en apart. Tot augustus 2008 was Martiene productieleider en Hilde senior-redacteur bij Eyeworks Sport. Daarna is de tweeling voor zichzelf begonnen en hebben ze verschillende projecten gedaan. Hilde is vanaf eind 2009 betrokken bij de Ruud van Nistelrooy Academy en dat is inmiddels haar grootste opdrachtgever. Martiene is medewerker perszaken bij het Nederlands elftal en VOBM (Venue Operations and Broadcast Manager) voor de UEFA. Arnold is vanaf het seizoen 2011/2012 een van de vaste analisten van Eredivisie Live. Elk weekend en vaak ook door de week geeft hij zijn mening over de getoonde wedstrijden.

Highlights

Analyses Eredivisie Live

Medewerker perszaken Nederlands elftal (o.a. WK 2010 en UEFA EURO 2012)

VOBM UEFA

Manager Ruud van Nistelrooy Academy

Productie en redactie van de uit- en thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal (SBS6)

(Field)producer bij eredivisie- en bekerwedstrijden. Voor Eredivisie Live, NOS (competitie) en RTL (beker).

Productie voor dagelijkse bijdrages van Hans Kraaij jr. in Hart van Nederland tijdens het WK2006 in Duitsland en het EK2008 in Oostenrijk/Zwitserland (SBS6)

Artiestenbegeleiding in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Turijn (Heineken)

Productieleiding tijdens het EK onder 21 in Portugal (2006) en Nederland (2007) (Talpa)

Productie en redactie voor het dagelijkse live-programma 'Oranje in Portugal' tijdens het EK2004 in Portugal (SBS6)

Redactie EK2000 in Nederland en Belgie. Betrokken bij het dagelijkse liveprogramma vanuit Huis ter Duin: 'Ontbijt ter Duin' (CANAL+)

Klik op onze persoonlijke profielen voor meer informatie.